Muu tarjonta: Jurttateatteri | Sanataide

Kansalaistoiminnan tunnustuspalkinto luovutettiin nukketeatteri Taiga-Matolle 21.11.2006 Mielenterveysmessuilla. Kansalaistoiminnan tunnustuspalkinnon myönsi Sosiaali- ja terveysturvan keskusliitto Mielenterveyden keskusliiton esityksestä.

Se pitää Taiga-Maton ansiona erinomaista työtä lasten ja nuorten parissa. "Taiga-Matto nostaa satunäytelmissääm kipeitä asioita elämästä esiin hienolla ja suoralla tavalla. Päiväkoti- ja kouluvierailujen yhteydessä näytelmän jälkeisissä lasten ja vanhempien keskusteluissa on saatu käsiteltyä asioita niin, että lapsetkin ovat voineet oikeasti osallistua pohdiskeluihin", Mielenterveyden keskusliitto sanoo tiedotteessaan.

"Näytelmien aiheet nousevat eri maiden kansanperinteistä ja teatterissa uskalletaan käsitellä raskaitakin aiheita. Viimeisimpänä osoituksena tästä on kriitikoidenkin kiittelemä erityisesti nuorille suunnattu Shakeapearen näytelmä Rikhard III. Esitysten puitteiden erikoisuuksiin kuuluu aito mongolialainen jurtta. Sen sisällä satu saa mukavan ja lämpimän muodon." (Mielenterveyden keskusliiton tiedote 21.11.06)

Leirikatu 15 A, 20360 TURKU - Puh. 040 765 9067

emailFacebook