Tarinankerronta esitykset

tarinankerronta esitykset

Tarinankerronta esitykset

Synttäreille, sairaaloihin, palvelutaloihin, päiväkotiin, festareille, markkinoille.

Taiga-Maton tarinankerronta esitykset on helppo tilata vaikka kotikutsuille tai lasten sairaalaan. Esitys mahtuu pieneen tilaan ja rekvisiitta kulkee mukana matkalaukussa

Elävä tarina

Tällaisena digitaalisen aikana, on hyvä välillä kuunnella ja nähdä elävänä esityksenä kansan parissa syntyneitä ja säilyneitä satuja ja tarinoita. Kerromme satuja nukeilla, esineillä ja musiikilla höystettynä.

Saamme kuulla tarinoita siitä miksi hyttynen inisee, miksi pääskysen pyrstössä on haara tai miten pieni siperialainen tyttö pääsi kuuhun.

 Osallistava tarina

Osa tarinoista on interaktiivisia, joissa lapset saavat osallistua kerrontaan leikkimällä mukana. Sadut ovat pääosin kotoisin eri puolilta Siperiaa

Satuja mm:

Hyttynen ja pääskynen, Valkoinen susi, Tyttö kuussa

Maailman synty, Onni ja Epäonni, Harald Rohkea

 Yhden sadun kesto on n.15-20min. Satuja voi tilata vaikka useamman kerrallaan tai nonstoppina esitettäväksi festareilla, kesäjuhlilla.

Tarinankerronta sopii erityisen hyvin Taiga-Maton jurtta-telttaan. Satujurtta tarjoaa esimerkiksi festareille tai markkinoille mukavan levähdyshetken perheille.

 Tarinankerronta esitys on myös edullisempi tilata kuin varsinainen nukketeatteriesitys, joka vaatii erilaista valmistusprosessia ja esitystekniikkaa.